Isolering

Isolering fra Saugmann Byg

Der er mange fordele ved at få isoleret sin bolig. Med kvalitetsbevidst isoleringsarbejde kan I f.eks. spare betydelige udgifter på varmeregningen, ligesom komforten i boligen generelt øges.

Hos Saugmann Byg udfører vi alt inden for miljørigtig isolering, f.eks. hulmurisolering. Vi bruger den nyere form for isolering, papirisolering, der er en mere effektiv og lettere anvendelig måde at isolere på. Læs mere om papirisolering her.

Isolering af loft – gavn miljøet og spar penge på varmeregningen

Hos Saugmann Byg har vi mange års erfaring med isolering af loft. Vi kan kun anbefale at få isoleret loftet – det kan spare jer for mange penge på varmeregningen, og isoleringen kan mærkes med det samme.

Varme søger opad. Er loftet ikke isoleret, vil varmen derfor lægge sig under taget og forsvinde ud gennem tagstenene. Med en ordentlig loftisolering stiger temperaturen i din bolig, og indeklimaet bliver mere behageligt for dig og din familie.

Der stilles i dag flere krav til loftisoleringen, og hos Saugmann Byg holder vi os derfor løbende opdateret. Er loftet ikke blevet isoleret de seneste 10 år, overholder du formentlig ikke nuværende krav – og en efterisolering bør derfor overvejes.

Isolering af hulrum i etageadskillelser

Har I problemer med koldt gulv? Og siver varmen ud for hurtigt? Så er isolering mellem etagerne en fornuftig løsning. Med en ordentlig isolering i etageadskillelsen, kan I spare penge på varmeregningen og sikre et bedre indeklima.

Hos Saugmann Byg hjælper vi private, erhverv og institutioner med isolering og efterisolering i etageadskillelser. Har I et ældre hus, f.eks. bygget mellem 1900 og 1970’erne, er isoleringen formentlig ikke optimal.

I dag er det enkelt at få ny isolering i etageadskillelsen. Vi går professionelt til opgaven og imødekommer jeres ønsker og behov til isoleringen.

Medlem af Byg Garanti

Det er vigtigt at tjekke, om din isolatør er medlem af Byg Garanti. Hos Saugmann Byg er vi er uddannet isolatør og medlem af Byg Garanti, som er jeres garanti for færdigt kvalitetsarbejde.

Læs mere om garantiordningen her:

Kontakt os i dag

Ønsker I at isolere eller efterisolere boligen, f.eks. loftet eller i etageadskillelsen? Så ser vi frem til at høre fra jer.
Drejer det sig om hulmurisolering, står vi naturligvis også til rådighed.