Papirisolering

Saugmann Byg udfører alt inden for miljørigtig isoleringsarbejde, f.eks. ved hulmurisolering, loftisolering og isolering i etageadskillelsen. Hertil har vi specialiseret os i at isolere med papirisolering.

Papirisolering er en nyere isoleringsform. Den anvendes i dag i stedet for det traditionelle og uhåndterbare isoleringsbats.

Flere fordele ved papirisolering

Papirisoleringen består af organiske fibre, der ikke kradser eller klør. Det har store fordele for både isolatør og slutbruger. Herudover er papirisoleringen tilsat borsalte, der sikrer, at isoleringen ikke angribes af råd og mug.

Saltene virker samtidig brandhæmmende og imprægnerende, hvilket gør, at skadedyr ikke vil leve i det.

Smart og effektiv isoleringsform

Papirisolering blæses ind i det aktuelle område. Det giver en langt bedre isoleringsevne, da det lægger sig helt tæt op af rør og installationer, hvor der eller ville kunne opstå kuldebroer.

Faktisk har det vist sig, at papiruldsisolering isolerer op til 25 % bedre en den traditionelle isolering. Papirisolering er samtidigt smart og effektivt, fordi arbejdet ikke kræver, at man river murstenene ud.

Kontakt os i dag ang. papirisolering

Ønsker I spare penge på varmeregningen? Og forbedre indeklimaet i boligen? Så er papirisolering en fornuftig isoleringsform. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmære om denne nye isoleringsmetode.

Med base i Struer, er vi også en ideel samarbejdspartner i f.eks. Holstebro, Lemvig og Skive.