Hulmurisolering

Har I problemer med træk fra kolde vægge? Og ønsker I at nedbringe den høje varmeregning? Så er hulmurisolering en fornuftig isoleringsform.

Hos Saugmann Byg udfører vi kvalitetsbevidst og miljørigtig hulmurisolering med papirisolering. Vores erfaring er, at isoleringsformen kan hæve temperaturen på husets indervæg betydeligt – og spare jer for penge på varmeregningen.

Hulmurisolering – en effektiv og hurtig isoleringsform

I især ældre huse sker det, at kolde områder på væggen opstår. Over tid kan den eksisterende isolering i hulmuren falde sammen og forårsage varmtab og en forhøjet varmeregning. Med hulmurisolering kan du nemt og hurtigt komme problemerne til livs.

Hos Saugmann Byg blæser vi papiruld ind i hulmuren. Dette presser den gamle isolering op af bagvæggen, og hulrummet foran opfyldes med papirulden. Processen foretages flere steder på væggen og sikrer en effektiv isolering, der omfatter hele ydervæggen.  

Metoden efterlader facaden med et minimum af mærker, modsat udtagning af hele mursten.

Kontakt os i dag ang. hulmursisolering

Hos Saugmann Byg anbefaler vi varmt papiruld - frem for traditionel isolering – når hulmuren skal isoleres. Har du spørgsmål til vores isoleringsarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er beliggende i Struer. Mangler du hjælp i f.eks. Holstebro, Lemvig eller Skive, er vi derfor en ideel samarbejdspartner.