Tagpap

En holdbar og billig løsning

Saugmann Byg har udvidet virksomheden. Vi har videreuddannet os og kan nu tilbyde en helt ny form for tagpap: 1-lags tagpapløsning med listedækning fra Isola Mestertekk.

Tagpapløsningen er meget stærk og holdbar – og passer derfor perfekt til vores hårde nordiske klima.

Tagpap velegnet til både nybyggeri og renovering

Isola Mestertekk er et moderne 1-lags tagpap, beregnet til brug på skrå og flade tage. Det kan benyttes på alle almindelige underlag, både i varme og kompakte og luftende tagkonstruktioner.

Produktet kan lægges på alle almindelige underlag af træbaseret produkter, letbeton eller varmeisolerende plader. Tagpap fra Isola Mestertekk er derfor velegnet til både nybyggeri og renovering.

Flere fordele ved Isola Mestertekk

Isola Mestertekk 1-lags tagpap findes i flere farvevarianter, og hos Saugmann Byg anbefaler vi produktet af flere grunde:

En billigere løsning end 2-lags tagpap

Enkelt at arbejde med – og nemt at lægge

Skal kun svejses i overlægget

Kan også svejses med varmluft

Montering af tagpap

Montering af tagpap er egentlig relativt enkelt, så længe man bare holder sig til de mere simple opgaver som legehuse, redskabsskure el. lign.

Mange har dog prøvet at lægge tagpap på deres hus, men har også hurtigt opdaget at det ikke var så let som de troede. Derfor kan det være rigtig godt at alliere sig med en dygtig håndværker, der har erfaring med at lægge tagpap, hvis der skal lægges tagpap på din beboelsesejendom eller på andet større byggeri. Det kan være ret besværligt at få banerne af tagpap til at ligge helt lige og rullerne med tagpap er tunge og derfor svære at manøvrere med.

Derfor brænder man oftest det øverste lag tagpap fast, der bestemt ikke er helt ufarligt og kræver en hel del øvelse. Hvis du vil have garanti for et godt stykke arbejde, er det derfor en god idé at få monteringen af tagpappet klaret af en erfaren tømrermester som Saugmann Byg. 

Vedligeholdelse af tagpap

Dit tag af tagpap holder naturligvis bedst hvis det også bliver vedligeholdt. Det gælder altså om at passe på sit tag samt at vedligeholde det, inden der begynder at komme revner og/eller huller. Når man skal vedligeholde sit tagpap, bruger man typisk asfaltmasse og asfaltprimer, der skal lægges ud på taget. Det skal helst gøres en solrig forårsdag, hvor tagpappet er mere fleksibelt og bedre kan holde til at man bevæger sig rundt på det.

Reparation af tagpap

Skulle man alligevel være rigtig uheldig og ens tag af tagpap går i stykker, så er det heldigvis relativt nemt at reparere på. Ofte vil det være en revne i tagpappet, der er skyld i at det ikke længere er tæt. Tagpap er dog et taknemmeligt materiale og reparation af taget er derfor forholdsvis simpelt. De fleste reparationer kan klares med asfaltmasse og et nyt stykke tagpap, men i visse tilfælde kan det være en god idé at bruge et tagkit til reparation af tagpap. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os i dag

Kontakt os og hør mere om mulighederne med 1-laps tagpap fra Isola Mestertekk. Vi står altid til rådighed med professionel vejledning, når I skal have nyt tag.

Vi er beliggende i Struer og er således en fornuftig samarbejdspartner, hvis I kommer fra f.eks. Holstebro, Lemvig eller Skive.