Tømrerarbejde

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

Hos Saugmann Byg er vi et tømrerfirma med sans for kvalitet. Vi holder os løbende opdateret på markedets nyeste udstyr og teknikker – og leverer kun tømrerarbejde udført med de bedste materialer.

Det er vores klare målsætning at indfri jeres forventninger til tømreropgaven.

Vi arbejder med alt inden for traditionelt tømrerarbejde og laver opgaver for private. Står I med et mere specielt projekt, tager vi gerne udfordringen op.

Ingen opgaver er for store eller små, og vi tilbyder alt i form af:

Isætning af vinduer

Er jeres vinduer utætte eller gået i stykker, er vi naturligvis også behjælpelige. Det kan med fordel overvejes at skifte til mere energirigtige vinduer, der på sigt kan spare jer for penge på varmeregningen. Vær opmærksom på, at der her kan søges energitilskud. Dette gøres ved det lokale forsyningsselskab, og her er vi naturligvis behjælpelige.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

Vores tømrersvende er alle veludannede og bestræber sig altid på at levere et stykke arbejde uden fejl eller mangler. Vi tilbyder kvalitetsbevidst tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser – og vi står naturligvis altid klar med et uforpligtende tilbud.

Dialogen er vigtig for os – og vi lytter altid til jeres ønsker og behov. Har du spørgsmål til vores tømrearbejde, giver vi den nødvendige rådgivning.

Kontakt os i dag

Med base i Struer er vi den ideelle samarbejdspartner i også Holstebro, Lemvig og Skive. Vi glæder os til at imødekomme jeres ønsker og ser frem til jeres henvendelse.