Nyt tag

Nyt tag fra Saugmann Byg

Trænger taget til en udskiftning eller renovering? Hos Saugmann Byg har vi mange års erfaring og udfører alle former for tagarbejde. Uanset om I ønsker en mindre renovering, eller en større, mere kompliceret løsning, er vi til behjælpelige.

Vi er bl.a. i en helt ny form for tagpap, 1-lags tagpap fra Isola Mestertekk. Denne form for tagbelægning er velegnet til både nybyggeri og renovering, er nemmere at arbejde med og en billigere løsning. Her kan du læse mere om tagpap.

Omhyggeligt og kvalitetsbevidst tagarbejde

Hos Saugmann Byg holder vi os løbende opdateret på markedets nyeste udstyr og teknikker. Vi tilbyder derfor omhyggeligt og kvalitetsbevidst tagarbejde, hvad enten I ønsker en mindre reparation eller udskiftning af jeres nuværende tag.

Vores arbejdsområde omfatter bl.a.:

Tegltage

Paptage

Betontage

Eternittage

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at vurdere hvilken løsning, der passer til netop jeres tag.

Hvornår er det nødvendigt med nyt tag?

Året rundt bliver taget udsat for regn, sol, blæst, frost og sne. Dit tags levetid er derfor afhængigt af flere forskellige forhold, og det kan derfor være rigtig svært at sige helt præcist hvornår der skal nyt tag på. Et tæt tag er naturligvis helt nødvendigt for husets sundhed, så er taget ved at blive utæt eller står i overfor en omfangsrig ombygning, renovering eller tilbygning, kan det være aktuelt med et nyt tag.

Hvilken slags nyt tag skal man vælge?

Der findes som tidligere nævnt en længere række løsninger på nyt tag, og det er samtidig også vigtigt at taget passer til husets æstetiske udtryk og dets historie. Derfor vurderes alle tagtyper ud fra det enkelte projekt og ud fra selve tagkonstruktionen. Vi kan naturligvis hjælpe med at finde frem til den rigtige type tag. Ønsker du derfor et nyt tag, men er i tvivl om hvilken type materiale og hvilket udtryk der passer til dit projekt, er Saugmann Byg en god samarbejdspartner, der kan guide dig til den mest optimale løsning.

Hvilke energikrav er der når man skal have nyt tag?

Når man skifter sin tagbeklædning, vil man i næsten alle situationer skulle sørge for at det lever op til byggereglementets krav om efterisolering. Vi kan hjælpe med at foretage beregningerne, der fortæller dig hvilke energikrav du skal leve op til, når du skal have nyt tag. Kravet gælder dog ikke mindre reparationer af taget. Hvis dit tag er fladt, er det f.eks. ikke muligt at lægge teglsten på, da dette kræver en taghældning på 25°, selvom flade tag i virkeligheden ikke er helt flade, men altid vil have en lille hældning. Her kan du i stedet bruge zink eller tagpap.

Kontakt os i dag

Skal I til at starte et tagprojekt, ser vi frem til jeres henvendelse. Bor I i f.eks. Holstebro, Lemvig eller Skive, er vi med base i Struer en ideel samarbejdspartner.