Renovering

Kvalitetsbevidst og professionel renovering

Overvejer I at renovere boligen? Så er Saugmann Byg en fornuftig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med renovering af villaer.

Vi står til rådighed ved såvel små som store projektiver. Uanset om I ønsker en mindre, mere traditionel renovering af f.eks. stuen eller et byggefirma til at varetage jeres hovedentreprise, udfører vi kvalitetsbevidste og professionelle renoveringer.

Renovering efter jeres ønske

Renoveringsprojekter er ofte omfattende. Det kan være svært at overskue de mange muligheder og samtidig holde styr på økonomien. Hos Saugmann Byg står vi parat med den nødvendige vejledning og giver jer overblikket, når I skal have renoveret boligen.

Vores klare målsætning er at imødekomme jeres ønsker og skabe et resultat, der lever op til forventninger. Vi er grundige fra start til slut, hvad enten det gælder planlægningsfasen, projekteringsfasen eller udførelsesfasen. Uanset om du skal have lavet nyt tag, lagt tagpap, isolering med papir eller have lavet en tilbygning, så er Saugmann Byg din trofaste samarbejdspartner.

Vi har overblikket

Der er bl.a. flere formelle krav knyttet til en renovering. Hos Saugmann Byg sørger vi naturligvis for, at f.eks. myndighedsbehandlinger og eventuelle tilladelser behandles professionelt efter jeres ønsker.

Den åbne dialog er vigtig for os. Kemien mellem kunde og byggefirma er for os en vigtig forudsætning for, at renoveringen stemmer overens med jeres forventninger.

Få et ufopligtende tilbud på renovering

Står I og overvejer renovering, ser vi frem til at høre fra jer. Vores snedker- og tømrerarbejde er af højeste kvalitet. Med base i Struer er vi en ideel samarbejdspartner i f.eks. Holstebro, Lemvig og Skive.